org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

19. september 2010

medlemsmøte 1.September

Da var vi i gang igjen etter et lite opphold i medlemsmøtene. Vi håper at alle har hatt en fin ferie og hentet masse inspirasjon til nye kreative ideer. Vi har skiftet lokale for våre medlemsmøter og holder nå til i kantinen på Teknobyen. Med litt tekniske problemer under møte og litt annerledes gjennomføring ble det slik at vi startet kvelden med ”show and tell” med kaffe, kaker og godt humør. Temaet for kvelden var ”regnbue” og som vanlig var det flere fine tolkninger av dette temaet. Under kan du se noen av de som var med i trekningen av premie.

Videre fortsatte kvelden med et kjempefint foredrag av Anne-Donia som hadde med seg mange flotte bilder av det som inspirerer henne i arbeidet med snål og tråd. Tror nok at mange av de som hørte på foredraget også fikk ny inspirasjon til å komme i gang etter en mulig sypause i sommer. Noen har selvfølgelig holdt det gående gjennom sommeren og hadde med seg både små og store prosjekter:


Vi takker Anne-Donia for et fint foredrag, og håper at alle sammen ser fram til en fin høst og vinter med Trondheim Quiltelag. Halvårsplanen for høsten er ferdig og vil bli lagt ut i løpet av uka.

Ingen kommentarer: