org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

3. november 2010

Medlemsmøte 3.november 2010

Medlemsmøtet i dag starta med et flott foredrag av Eugenie Gravningen Sørmo, med temaet "Da damene dro".
Eugenie fortalte oss om den flotte turen hun og hennes lappevenninner hadde i forbindelse med quiltefestival i Spania. Vi fikk se mange flotte bilder fra de forskjellige utstillingene de var innom, og det må ha vært en flott opplevelse! Utrolig mange flotte quilter vi fikk se fra utstillingene!
Takk til Eugenie for en inspirerende aften :o) Du kan besøke bloggen hennes ved å klikke her.Tradisjonen tro, kosa vi oss med hjemmebakst og kaffe, før kveldens "tema" og loddsalg.
Tema denne kvelden var "Storm". Noen var sydd bokstavelig talt i storm, på Hurtigruta, andre hadde fått tilnavnet for aftenen, og noen het noe med storm :o) Flotte arbeider alle sammen!Vi hadde også "Vis og fortell", og her er noen av de nydelige arbeidene damene i laget har laget:


Kveldens overskudd av loddsalg gikk til Teppeaksjonen, Tepper til St.Olav. Noe som virkelig vil monne, nå som en dugnad står for tur og vatt til teppene mangler. Titt innom bloggen og se alle de flotte quiltene som er laget hittil:o) Oppfordrer alle quiltelag til å gjøre det samme, det er et flott bidrag!
På vegne av Teppeaksjonen vil jeg si Tusen takk!

Det er nesten vemodig å tenke på at neste møtet er det aller siste dette året, men da skal vi kose oss med et lite håndsømprosjekt (hemmelighet enda...) i tillegg til gløgg og te-kake. Det blir en flott avslutning på et produktivt år, og vi kan ha en kveld med bare søm og kos før vi ønsker hverandre God Jul :o)
1 kommentar:

Eugenie sa...

Artig å sitte her ute ved Atlanterhavets kant med varme i vedovn noe godt i glasset og lese lagets blogg på mobilen, fine bilder fra et trivelig møte. Hilsen Eugenie