org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

8. september 2011

Medlemsmøte 7.september 2011

Da er sommerferien for i år overstått, og vi kunne endelig komme igang med de trivelige medlemsmøtene i Trondheim quiltelag. Vi håper våre medlemmer og lesere har hatt en fin sommer, til tross for ekstremværet de fleste av oss har fått opplevd opptil flere ganger i sommer. Noen solglimt har det også vært imellom, og da får man gjerne litt ekstra energi og skaperglede også. La oss satse på at det blir en feiende flott høst med all dens fargeprakt, og at kreativiteten får blomstre!

Innledningsvis ble det gitt et kortfattet sammendrag fra undersøkelsen vi hadde i vår. Siw og Sølvi snakket om likhetene og ulikhetene ved de to butikkene de nå har, hhv i sentrum og på Heimdal.

Medlemmene ble oppfordret til å melde seg på kurshelgen 22. og 23.oktober - enten på møtet eller i alle fall innen fristen 10.sept. Det ble vist til bloggen for fullstendig opplysning om alle kursene.

I september er møtelokalene så lyse at det er vanskelig å bruke projektor, det var derfor invitert til "loppemarked" som i år ble gjennomført som en auksjon. Alle medlemmene kunne legge ut for salg det de ønsket, og det var mulig å sette en minstepris. Kun 2 gjenstander som ikke skiftet eier - og det må vel være bra?

Med en taletrengt trønder som ikke har peiling på hverken garn eller stoff - så ble det mange kommentarer som vi lo godt av! Han forsto kanskje ikke alltid hvorfor vi lo - men han lovte nå uansett å komme tilbake neste år :)

Da vi skulle ha show and tell fikk alle som ville dele sine flotte arbeider komme fram og få disse presentert. Siden møtet nærmet seg hastig en ende, ble det ikke gått rundt med arbeidene slik vi ofte gjør. Derfor får dere nyte de vakre arbeidene i en bildekavalkade her på bloggen. Her er det masse inspirasjon å hente:o)


Ps! Klikk på bildene for å se dem i større format.


Rønnaug har vært på Bente Malm-kurs på Quiltegården
Elin har fått et nytt barnebarn - og dåpskjolen måtte få rødt tilbehør. Dette er tilsvarende det blå hun har fra før - sydd i seminoleteknikk og bare må ses i virkeligheten!


Unni´s Sommerlig teppe "glad retro" - antar det er håndquiltet....lekkert stjerneteppe - men hvem sitt? Ut fra smilet til Unni antar jeg det er hennes - i så fall er det sydd over papp og håndquiltet :)


Liv Guri´s Tysklandsteppe - et lekkert batikkteppe som fargemessig ikke kommer til sin rett her.... Quiltet av Merete Ellingsen


Liv-Guri´s "Snow Days" - hun har valgt å montere ramme så det kan anvendes som sengeteppe. Quiltet av Merete Ellingsen. All stichingen er gjort med symaskin!


Bentes flotte puter - hun syr uten mønster!


Nydelig teppe som også er håndquiltet


Berits Dear Jane - det er hennes 2.Dear Jane. 100% håndsydd og håndquiltet!


Heidi´s batikkteppe i "storm at sea"-mønsteret. Alt er papirsydd - quiltet av Merete Ellingsen


teppe til teppeaksjonen - arveblokker som Sølvi kalte det :)


Mapper til Ipad er kjekt å ha!


Heidi´s Winter Wonderland - all stichingen er gjort med maskin (stoppefot) og Merete Ellingsen har quiltet

Magnhilds hageduk er applikert med sirkler skjært ut med den Olfa-kniven som ble solgt av Quilte-Fryd på årsmøtet i Tromsø. Magnhild fremhevet at dette var en morsom måte å sy på!


Under auskjonen kosa vi oss med kaffe og kaker, og som vanlig avsluttet vi kvelden med en runde med åresalg og flotte premier som denne kvelden var fra Applequilt.

Ønsker alle vel møtt på neste medlemsmøte :o)

Ingen kommentarer: