org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

29. oktober 2011

Kurshelga oktober 2011

Helga 21.- 23.oktober ble det avholdt kurs for medlemmene i Trondheim Quiltelag. Det ble en helg full av inspirasjon og lappegleder.


Kurset "YR" med Kari Melsom, som gikk ut på å bruke forskjellige linjaler starta på fredagen, og her fikk de som deltok prøve ut forskjellige teknikker med disse linjalene.


Veskekurset med Veskedilla, Karen Vamnes starta på lørdag. Der var det vesker og toalettmapper med låser som ble laget.Kurset "Håndssøm" med Wenche Wolf Hatling fra Northern Quilt ble avholdt på søndagen.
Her lærte deltakerne å sy for hånd uten bruk av pappmaler. Dessuten ga Wenche tips om hvordan man kutter lapper fra mal-linjaler og nål-teknikk er.

Bilder fra lørdag 22.okt:


Linjalkurset "YR" med Kari Melsom
Veskekurset med Veskedilla
Det er bare fantasien som setter en stopper for hva man kan bruke av tekstiler og annet "stæsj" til både vesker og toalettmapper :o)Hanne-Kristine og Laila hadde kjøkkentjeneste denne helga, og sørga for lunsj og kaffe/te til lappedamene
Bilder fra søndagen:


Linjalkurset med Kari Melsom
De forskjellige prosjektene som begynner å ta form er en inspirasjon i seg selv :o)
Håndsømkurs med Wenche fra Northern Quilts
Veskekurset med Veskedilla
Det ble produsert flere forskjellige toalettmapper/vesker denne helga.
Quiltegården og Applequilt hadde med seg butikkene sine denne helga, og vi lappedamer kunne få kjøpt stoffer, linjaler, tråd, mønster og mye annet man trenger eller bare "må ha" :o)
Wenche fra Northern Quilts hadde også med seg sin butikk på søndagen, og her var det også stoffer, mønster og utstyr en lappedame bare "må ha" :o)
Vi hadde loddsalg også i denne helga, og på søndag ble helga rundet av med en trekning av gevinstene som på forhånd var blitt samlet inn.
Alle gevinstene bortsett fra fruktkurva var gitt gratis til oss fra Roar på Trondheim Sysenter. Fruktkurva var gitt gratis fra Prix Ranheim.Takk til våre flotte kursholdere og kursdeltakere som gjorde denne helga til en utrolig innholdsrik og trivelig helg :o)

Ingen kommentarer: