org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

14. mai 2014

Medlemsmøte 7.mai 2014

Medlemsmøtet 7.mai startet tidlig med "Sydamens hjørne". Sølvi Eriksen demonstrerte for mange av lagets damer, stitchery og forskjellig vatt hun bruker til dette. Sølvi hadde med mange flotte ting for å vise frem forskjellige sting og hvor allsidig stitchery kan være.


Denne kveldens foredragsholder var Julie Kvamme. Hun er faglærer i forming, men har sin hobby også som yrke, og er en dyktig quilter. Julie har egen blogg du også kan ta en tur innom. Der er det mye flott! Det var 49 medlemmer og 2 gjester som hadde tatt turen denne kvelden.
Her er Julie med en av sine flotte miniatyr-quilter.

Vi fikk et innblikk i Julies lappeverden, og mange tips til både sammensetning av blokker og hvordan man kan arbeide med stoffrester.

Julie har laget flere tepper til Tepper som varmer, og denne gangen fikk avdelingen i Trondheim, Tepper til St.Olav, en flott bukett barnetepper: 

Her kommer bilder fra teppene/arbeidene som Julie har sydd, som hun hadde med seg når hun var på besøk til oss: 

Tusen takk til Julie for et innholdsrikt foredrag, og inspirasjon som ble med de fleste av oss hjem!

Kveldens tema var vintrekk, og her er de flotte bidragene:


Vi hadde "Show and tell", med mange flotte bidrag også her:De to barneteppene avbildet på slutten her kommer som nye mønster på Quiltegården om ikke lenge :o) De er designet av kveldens "sydame" Sølvi Eriksen.


Ingen kommentarer: