org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

8. september 2014

Medlemsmøte 3.september 2014


På første medlemsmøte etter sommeren kom det 66 damer for å høre på Siw Mikkelsen fortelle om "Quiltegårdens 10 første år". Hun fortalte entusiastisk om hvordan hun har kommet dit hun er i dag. Hun er født i 1969 og har vært i postverket, studert psykologi på NTNU og jobbet med salg og markedsføring.

Quiltegården er blitt kåret til årets beste stand på årsmøtet i NQL i 2008, 2010 og 2011. Hun har arrangert en hel del kurs med både norske og utenlandske kursledere, blant annet Gail Pan og Leanne fra Australia. Hun har også holdt kurs på Hurtigruten.

Inspirasjon henter Siw fra "Gaver og interiør" (norsk messe), og utenlandske messer i bl.a. Houston, Salt Lake city, Japan og Australia. I Japan møtte hun store designere.

Quiltegården er en av tre butikker som arrangerer Norges første quiltefestival på Gardermoen 11.-14.september i år.

Siw viste fram mange fine tepper og mindre produkter som dere får se på siden her ganske snart. Først kommer en del flotte produkter som ble vist under "show and tell". Månedens tema var "jaktrelatert" og det kan tolkes på mange måter.

Anne-Mari Lein viste oss hvordan man syr i forskjellige glidelås på "sydamens hjørne" som har blitt et fast innslag før det ordinære møtet begynner.


 
 

  

Ingen kommentarer: