org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

7. september 2015

Medlemsmøte 2.september 2015

Årets første møte ble holdt i Siemens-kantina på Sluppen. 80 damer deltok denne kvelden og vi fikk 13 nye medlemmer!!!

Hele møtet var viet til "Sydamens hjørne". Seks stasjoner med forskjellige teknikker som ble demonstrert av flinke damer som er lagets egne medlemmer.


Elin Gjølme Haugen demonstrerte Log Cabin, hurtigteknikk uten log cabin linjal eller underlag: Anne-Donia Hafskjold demonstrerte "Sy på streken".  Hun syr for hånd etter streken fra maler hun bruker:Ann-Mari Duffy demonstrerte Needleturn appliquè:


Bente Vinsnes demonstrerte watercolor. En teknikk med kuttede stoffbiter som blir limt på vlieseline for så og bli sydd sammen etterpå:Unni Kirknes demonstrerte håndquilting:


Merete Ellingsen demonstrerte bruk av quiltelinjaler man kan bruke på vanlig symaskin:


Astrid Martine Berg demonstrerte overlock-søm:
Siw hadde med et flott utvalg varer fra sin butikk Quiltegården denne kvelden ogsåMange flotte prosjekter ble vist frem på vis og fortell.
Vi fikk inn mange nydelige blokker til fellesteppet som TQL skal lage for utlodning ut i forbindelse med NQF's Årsmøte i mars 2016.
Det vil komme mer informasjon om NQF's årsmøte i Trondheim etterhvert. Er du på facebook, så er det opprettet et arrangement hvor informasjon kommer fortløpende. For deg som er medlem i TQL kan du finne link på TQL's facebookprofil.

På møtet hadde vi som vanlig kaffe og kake, samt loddsalg med flotte premier.

Ønsker alle sammen en flott og fargerik høst!

Ingen kommentarer: