org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

7. november 2015

Medlemsmøte 4.november 2015

Vi var 110 glade lappedamer på kveldens møte, som var variert og spennende.

Tove Fevang var kveldens foredragsholder, og hun fortalte fra den nye boka si "Strikk til barnehagebarn". 
Hun hadde også med modellene fra boka som vi fikk både se og ta på :-)

Tove har skrevet mange bøker, både om lappeteknikk og strikk. Hun er også engasjert i Amandaprosjektet, og det kommer snart en ny bok fra henne som inneholder mønster til premature og nyfødte. Sistnevnte bok er laget i samarbeid med Nøstebarn. 
Du kan finne mer om hennes bøker på hennes nettside tovefevang.no
Tove har også laget flere videoer som viser strikketeknikker hun fortalte oss om. Disse finner du her Vi hadde også besøk av Tone Merete Stenkløv og Miriam Nilsen Morken fra Oppdal, som fikk komme og promotere sin nye bok "Førjulstid". Du kan lese mer om de to i Oppdalingen hvor det er reportasje om de og deres nye bok.

 Dagens tema var "Adventskalender" og mange flotte arbeider ble vist frem:
 I kveldens show and tell ble det også vist fem nydelige arbeider:

Fellesteppet som Trondheim Quiltelag skal bidra med på årsmøtet i mars er nesten ferdig og vi fikk se hvordan teppet ser ut så langt. Super jobb av de som sydde blokker samt de som har tatt på seg jobben med å sy blokkene sammen til et teppe. Blir et fantastisk flott teppe!

 Kveldens butikker hadde også et variert utvalg. Vi hadde for første gang besøk av en ny butikk som heter Klar, ferdig-sy! Der selger de nydelige bekledningsstoffer og utstyr til søm av klær. 

Quiltegården hadde også med et flott utdrag av butikken:

 Vi hadde som vanlig kaffe, kaker og loddsalg. Kveldens gevinster var fra Kreativ og noen fra Quiltegården. I tillegg fikk vi boka til Tove Fevang og et teppe fra damene bak boka "Førjulstid" som vi loddet ut.

Ønsker alle sammen en fantastisk flott november og vel møtt til julemøte i desember!
Ingen kommentarer: