org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

6. oktober 2016

Referat fra medlemsmøte 5. oktober 2016

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 5. Oktober 2016
i kantina på Siemens, Bratsbergvegen 5, Trondheim

Kirsti Evjen ønsket velkommen. Det møtte 80 personer, og TQL fikk et nytt medlem som ble ønsket velkommen. Kirsti oppfordret flere til å stille opp og skrive seg på kakelista fremover. Man trenger ikke bake selv, man kan også ta med frukt og grønnsaker, eller noe kjøpt. Det er viktig at alle bidrar til å dele på oppgavene.

Sydamens hjørne
Dagny Skrødahl og Ruth Krangsås demonstrerte liten og stor curver-linjal, og fikk mange interesserte tilhørere. De hadde laget flere flotte duker som de viste frem. De kommer også på novembermøtet.Foredrag ved Bettina Andersen
Bettina Andersen fortalte om sin virksomhet i København – ”Brodøsens fortellinger” siden starten i 1992. Hun fortalte om sine broderier, sine kurs og workshoper, om sitt verksted og galleri. Hun hadde også med noen av bøkene sine. En ny bok kommer i 2017, og TQL har bestilt
4 eksemplarer.
Anne Marie fortalte om et kurs med Wenche Wolff Hatling som skal holdes på Røros 25. og 26. november, se mer på TQLs facebookside.
Siw Mikkelsen fortalte om et kurs i Quiltegården med AnnAKa 21. – 23- oktober, se Quiltegårdens facebookside.

Vis og fortell
Månedens tema var Log Cabin-teknikk. Det ble vist frem flere flotte produkter av ulik størrelse og form. 
Etterpå viste mange medlemmer frem ulike produkter med ulike teknikker. Det var inspirerende å se så mange ulike produkter.


Vi takker for gode kaker og hyggelig vertskap på møtet. To butikker hadde mye utvalg av flotte produkter, noe mange medlemmer viste de satte pris på.

Eva Østerås/Referent.     

Ingen kommentarer: