org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

8. januar 2017

Referat fra medlemsmøte 4. januar 2017


Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag

onsdag 4. januar 2017

kl. 19:00 - 21:15 i Siemens-kantina, Bratsbergveien 5Nestleder Rønnaug Holsæter ønsket velkommen. Det møtte 73 medlemmer og en gjest. Kveldens foredragsholder var Lillan Evensen, som fortalte om sitt mangeårige arbeid med tekstil og husflid. Hun har blant annet drevet med registrering av brudeutstyr, plantefarging og søm av kostymer. Hun har arbeidet på Sverresborg i 15 år, og er ny som medlem i TQL. Hun fortalte at det finnes bl.a 2000 trykkblokker på Sverresborg, noe av det er kopiert av Axel Becker.
Det ble etterlyst en ordbok om quilting. NQF har noe på sin webside, se link: http://www.nqf.no/engelsk-norsk-ordliste/   

Kasserer Elisabeth Wæhre informerte om årskontingenten til TQL som er på 350 kroner, og skal betales før utløpet av januar (for å bli stemmeberettiget på årsmøtet onsdag 1. februar). Faktura vil komme på mail i neste uke.
Styret har bedt om at det på årsmøtet blir valgt en kurskomité på 3 medlemmer som kan sette i gang kursaktivitet i året som kommer.

Valgkomitéen ved Heidi Bolgnes informerte om sitt arbeid. Nytt styre skal velges på årsmøtet, og valgkomiteen har kandidater til alle verv.

Quiltemagasinets nye redaktør Wenche Wolff Hatling informerte om sin nye jobb, og noen tanker om planer for arbeidet.


Månedens tema var produkter med Quick Curver-linjal, men det var bare en som viste frem noe. Videre ble det vist frem flotte tepper og andre produkter med andre teknikker, men mindre enn vanlig. 
Premier var fra Northern Quilt. Vi takker kakebakere, verter og butikker for et trivelig møte. Møtet ble avsluttet med åresalg og trekning av gevinster.
Eva Østerås

(sekretær)

Ingen kommentarer: