14. juni 2017

Sommeravslutning i Trondheim Quiltelag



Referat fra sommeravslutningen i Trondheim Quiltelag
onsdag 7. juni 2017
kl. 19:00 - 22:15 i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5


75 feststemte quiltere møttes til vakkert dekket bord i kantina på Siemens. Styret hadde plukket blomster og dekket bordene. Kantina på Siemens drives av Eurest, og de hadde laget et nydelig tapasbord med godt utvalg av både sjømat og kjøtt, grønnsaker, ost, brød og alt som hører med. Drikke var medbragt etter eget ønske. 


Leder Elin Gjølme Haugen ønsket alle velkommen, og så overtok Eva Peggy Stensønes med sang og gitarspill. Det var også allsang før maten (Kanskje kommer kongen?).

Da alle var vel forsynte, fortalte Kristin Brandsæter om sin virksomhet som tegner av fuglemotiv. Hun tegner gjerne sammen med barna sine, derav navnet ”Kristin og Kidsa”. Se også innslag i juninummeret av ”MyQuilt”, hvor det er laget quilter av hennes motiver.




Så ble det Quilte-quiz, hvor forsamlingen ble blandet og delt inn i 7 grupper og fikk 20 quilterelaterte spørsmål. Innsatsen var god, og gruppe 1 og 3 fikk delt førsteplass med 17,5 poeng av 20 mulige. Det vanket premier til vinnerne, trådsneller og twist på deling. Den egentlige hensikten med quizen var å blande forsamlingen og tilrettelegge for at medlemmene lettere blir kjent med andre enn de man vanligvis setter seg sammen med. 


Tema for ”Show and tell” var åpent, og det ble vist en rekke arbeider – både store og små produkter. Mange ble inspirert til å sy videre i sommer. 






Møtet ble avsluttet med åresalg og trekning av ekstra mange gevinster. En sommergave – en stor hortensia – ble gitt til damen som fant en lapp under stolen sin. Kvelden ble avsluttet med mer sang fra Eva Peggy og et ønske om en god sommer til alle quiltevenner.  Neste møte er onsdag 6. september.                      

Ingen kommentarer: