7. september 2018

Referat fra medlemsmøte i TQL

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 5. september 2018
i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5.

Leder Elin Gjølme Haugen ønsket velkommen til møte med tema ”Vesker”. Det møtte 103 medlemmer, og i tillegg 4 gjester og 7 nye medlemmer; i alt 114 personer. Det er oppmøterekord i TQL!




Kveldens foredragsholder var Sylvi Ruud fra Brumunddal. Hun er utdannet møbeltapetserer, og bruker vanligvis møbelstoffer til sine flotte vesker. Noen var sydd i kuskinn. Sylvi hadde med seg mange ulike vesker som hun viste frem. Hun bruker sjelden mønster. Hun forklarte ulike måter å sy håndtak på, og tilbød også stoffpakker for salg. 


Styret takket for søm av nytt logoteppe til TQL og gav gavekort til Anne-Donia Hafskiold og Magnhild Sandvei.

Elin G Haugen og Eva Østerås informerte og viste bilder fra innholdet i  de fem kursene som blir arrangert lørdag 10. og 11. november på Lade. Det er plass til 12 deltakere på hvert av kursene. Varighet er fra kl 10 – 17.  
Det vil straks bli utsendt påmeldingsskjema. Det er ønskelig at alle svarer; enten ja eller nei til deltakelse. Vi håper kursene faller i smak og blir fulltegnet. 

Tema for show & tell var ”Vesker” og  det ble også vist frem utallige vesker i alle slags farger og fasonger. Det ble delt ut åre til de som deltok.


 

Etterpå ble det vist frem andre quilter; tepper og en pute. Det var stor variasjon og mye fint å se.






Som vanlig var det åresalg og kaffe/te med kaker og frukt. Elin avsluttet møtet med å takke alle bidragsytere for innsatsen og oppmøtet.

Eva Østerås (sekretær)
Trondheim, 6. september  2018. 
                 

Ingen kommentarer: