org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

4. oktober 2019

Referat fra medlemsmøte TQL 02.10.19.


Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag

         Eva ønsket velkommen til oktobermøtet i TQL. 

Eva startet kvelden med å informere om at vi har noen ledige plasser på kurs helgen 9. og 10. november på Lade. Man trenger ikke å være medlem i quiltelaget for å delta. Hvis flere ønsker å bli med, så send en mail til: kasserer@trondheimquiltelag.no og meld dere på. Omtale av kursene ligger på Facebooksiden til Trondheim Quiltelag. 
 
I kveld var vi totalt 128 hyggelige damer tilstede. 113 medlemmer og 15 gjester fra Steinkjer. Så utrolig stas at dere hadde mulighet til å komme.

I kveld fikk vi 3 nye medlemmer: Reidun Nilsen, Bodil Nilsen Grøstad og Magrethe Vigerust. Hjertelig velkommen til dere.


Vi fortsatte med foredrag av Ann A. Kanstad Johansen, også kjent som designer og quilter AnnAKa og redaktør av bladet MyQuilt.

Ann fortalte om driften av bladet "MyQuilt", samarbeidet med datteren og de forskjellige bidragsyterne til bladet. Det var spennende å høre hvordan bladet bygges opp over 52 sider, fra idé til det fysiske bladet vi har i hendene. Det er overaskende mange vendinger og frem og tilbake, og mye arbeid på forlag siden.
Så tusen takk til Ann for den jobben du og dine medarbeidere gjør som lager et meget bra quiltemagasin til oss sygale damer.

Show & Tell hadde tema ”AnnAKa-produkter”. Styret ba om at medlemmene viste ett hver og her ble det vist mye fint. Og det som gjør det så gøy er at så mange syr med sitt eget preg på Ann's mønster, både ved innhold, fargevalg, størrelse og vi fikk sett både gode "gamle"mønster og nyere produkt. På medlemmenes frie Show & Tell ble det vist mange flotte og store tepper denne gangen. 

Anita viste frem tepper som varmer og oppfordrer oss medlemmer til å sy flere tepper til aksjonen. Sykehuset har gitt tilbakemelding på at de ønsker seg flere tepper fordi de nå har så få igjen.

Styret takker kakebakerne: Ragnhild Aukan, Berit Hansen Gilde, Kirsti Kleppestø, Heidi Mesteig, Siri Ræstad, Bodil Skorstad, Kirsti Wedø.

Styret takker kveldens Verter: Kathe Bakken og Lillan W Evensen. De hadde en nydelig løper på bordet i inngangen.

Håper alle hadde en hyggelig kveld.
Med vennlig hilsen Styret 

Ingen kommentarer: