6. februar 2023

Referat medlemsmøte 1.februar 2023

 

Årsmøte ble gjennomført med 72 medlemmer og 1 gjest. Årsberetning, regnskap, budsjett og valg ble godkjent ved akklamasjon.

Hege Vinje gikk ut av styret, og inn i valgkomiteen for 3 år. Brit Hermstad tok over plassen som varamedlem i styret for 1 år. Ruth Krangsås gikk ut av valgkomiteen. Alle andre som var på valg tok gjenvalg.

 


Det ble servert kaffe/te og bløtkaker fra Soknedal bakeri.

Tusen takk til alle som leverte toalettmapper! Det kom inn 32 til voksne og 26 toalettmapper til barn. Noen av mappene var også med innhold.  Mange har allerede gitt bidrag til innhold i toalettmappene, men vi trenger mere penger for å fylle alle mappene som kom inn. Gi gjerne et bidrag til mappene på TQL`s Vipps nummer 71244. Husk å merke med kommentar «Toalettmappe».Tema for vis og fortell var toalettmapper og det ble vist fram utrolig mange fine mapper til barn og voksne.

7 medlemmer hadde funnet fram et quilteprodukt som de har hatt liggende en stund, uten å bli ferdig. 9quilter ble vist fram på møtet og påmeldt til UFO-lotteriet. Den eldste var påbegynt i 2001.

Regler for UFO-lotteriet:

·        Vis det fram på årsmøtet og fortell om hvorfor det ble liggende og hva du har tenkt å gjøre videre. Du bestemmer hvilket mål du vil ha for ditt uferdige produkt.

·        Registrer UFO-produkter hos styret.  

·        Du betaler kr 20 for hvert påmeldte produkt til TQL`s Vipps nummer 71244, med kommentar “UFO”. 

·        NB! Du kan vise fram og melde deg på UFO-lotteriet på medlemsmøtene fram til og med mai-møtet. 

·        Måloppnåelse vises frem senest på september-møtet for å delta i loddtrekningen.

På september-møtet vil loddpengene brukes til gevinster, med trekning i eget lotteri med lodd til de som har meldt seg på OG nådd sitt mål. 

Siw på Quiltegården informerte om at medlemmer i TQL får 10% når de handler i butikken.

Klar, ferdig-sy gir 10 % på symaskiner til TQL`s medlemmer.

Vårt medlem Sissel Borgh Svange skal øve seg på sin langarm quiltemaskin og har tilbydd seg å quilte tepper til teppeaksjonen gratis i en periode! Man må stille med vatt, bakstykke og tråd.

Anita Skjellanger, som er leder for teppeaksjonen kan ta med vatt på mars-møtet. 

Hun har også noen få bakstykker tilgjengelig.

Trondheim quiltelag er blitt forespurt av avdeling for blodsykdommer på St.Olavs Hospital om vi kan sy et båreteppe/morsteppe som de bruker ved dødsfall. St. Olavs bekoster materialer. Ta kontakt med styret hvis du ønsker å bidra. Dette vil også være en fin oppgave for en sygruppe.

Quiltegården og Liv Elin Lund stilte med butikker og vi fikk mye inspirasjon der.

Vi hadde loddsalg som vanlig og Quiltegården stod for levering av gevinster.

Takk til de som stilte som verter i kveld: Ingeborg Opheim Anderssen og Anne Møll

Takk til Siemens-vert Ruth Krangsås.

Referent Marte

 






Ingen kommentarer: