17. januar 2024

Referat styremøte15.01.24

 

Alle tilstede unntatt Anne Mette Snustad

Sak 1. Februarmøtet (Årsmøte)

Vi gikk gjennom innholdet på møtet og fordelte oppgavene. Gi bort og salgsbord på dette møtet. Vis og fortell: Produkter fra Lise Bergene og Kari Melsom.

Sak 2. Årsmøteplanlegging

Vi gikk gjennom regnskapet med noter som Hege hadde gjort klart. Kostnader påløpt i 2023 som faktureres i 2024, regnskapsføres på 2023. Regnskap 2023 er godkjent av revisor. Faktura for medlemskontingent er sendt ut, denne er økt til 400 kr ihht vedtak på årsmøtet i 2023. Faktura kan nå betales med Vipps.

Hege presenterte budsjettet og vi diskuterte litt rundt postene.

Årsberetning skal være ferdig til 24. januar. Kirsten og Marte skriver den ferdig.

 

Sak 3: Rekrutteringsprosjekt

Biblioteket har varslet at TQL må dekke kostnaden ( 3 timers arbeid, kr 1800)for en ansatt etter stengetid. Styret diskuterte fordeler(at biblioteket stiller med lokaler, symaskiner og annonsering), Ulemper (at det er en stor utgift og det er usikkert om det vil føre til økt rekruttering). Vi bestemte at vi vil undersøke videre om prosjektet kan kjøres i bibliotekets åpningstid og dermed unngå kostnaden.


Vi vil se på muligheten av å delta på «Finn Fram Fest 2024» i Trondheim spektrum søndag 21.april kl 12-16. (fritidsaktiviteter i Trondheim)

Her kan vi vise oss frem og forhåpentligvis rekruttere nye, og spesielt yngre medlemmer.

Vi planlegger også å få vise oss fram i det offentlige på Quilt in Public Day i juni.

 

Referent: Marte


Ingen kommentarer: