org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

11. januar 2015

Medlemsmøte 7.januar 2015

Medlemsmøtet startet med Sydamens hjørne, hvor Berit H. Gilde demonstrerte håndsøm av blokker. Hun har sydd flere Dear Jane tepper, samt flere sampler quilts hvor hun har brukt denne metoden. 

Kveldens foredragsholder var Heidi Bolgnes, som er medlem av Trondheim quiltelag samt at hun er leder i Norsk Quilteforbund.
Heidi fortalte med en lystig tone om sitt quilteliv, og konsekvenser som hun selv sa :o)
Heidi har prøvd forskjellige hobbysysler før hun fant lappeteknikken. Både porselensmaling, strikking, trolldeig, broderi og tørkablomster. 
Hun deltok på sitt første kurs hos Klæbu Husflid i 1988, og etter dette ble det hovedsaklig søm som ble hennes fritidssyssel. 
Som mange av oss andre, har Heidi også vært medlem i forskjellige grupper på internett med stoffbytter og utveksling av ideer og tips/triks. Reist en del i inn- og utland i forbindelse med lappeteknikken har hun også, og vært på flere messer og utstillinger.
Hun har også holdt på mye med maskinbrodering i tillegg til lappeteknikken.
Vi fikk en lystig innføring i noe som mange av oss lappedamer kan kjenne oss igjen i, nemlig hva som er "Nice to have" og "Need to have".... Needless to say more... 

Kveldens Vis&Fortell's flotte prosjekter:

    
     Kvelden ble avsluttet med loddtrekning og premier levert av R. SySteen.
     Vi var 54 medlemmer og to gjester på kveldens møte.Ingen kommentarer: