org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

11. januar 2016

Medlemsmøte 6.januar 2016

På årets første møte fikk 80 damer høre Vigdis Iversen fortelle om sitt quilteliv. Hun er 49 år, opprinnelig fra Ogndal i Nord-Trøndelag, men har vært bosatt i Trondheim i mange år nå.
Da hun var 6 år sydde hun på en bitte liten symaskin, som dere også ser på noen av bildene. For 6 år siden kjøpte hun seg symaskin og innredet hobbyrom. Som de fleste av oss andre har Vigdis brukt søm som terapi når hun har trengt å koble av. Hun er medlem av tre quiltelag, både Bjørkmyr, Heimdal og Trondheim Quiltelag og har fått mye inspirasjon fra andre med samme hobby. Hun sier hun har utviklet seg mye på disse årene, og det kan vises på alt hun hadde å vise frem. For 4 år siden begynte hun også å jobbe litt på Quiltegården på Heimdal, men den er nå lagt ned. Vigdis sier at hun blir aldri utlært, men har stadig nye mål å strekke seg etter. Her er noen av hennes flotte vesker, duker og tepper.

Tekstilkunstner Solfrid Dahlseng snakket noen ord om det å sy uten å ha mønster. Hun hadde med seg mange flotte produkter som hun har laget og viste fram. Hun etterlyste andre som ville prøve dette.
Her er noen av hennes arbeider:Vi hadde som vanlig «show and tell» og åresalg med premier fra Quiltegården denne gangen. 
Kaffe/te og kaker var det også.

To damer hadde med seg flotte produkter fra tema «snøkrystaller»:


og her er de andre vakre produktene som det også er lagt ned mye arbeid i:
Heidi Lindseth Bolgnes opplyste mer om årsmøtehelgen i NQF som er i Trondheim 11.-13.mars 2016. De fleste kurs er fullbooket, mens noen få kurs er avlyste (påmeldte har fått beskjed). Det holdes en konsert fredag kveld i Nidarosdomen som alle kan delta på. Påmelding kr. 100,- blir lagt ut senere.
Hun minnet også om Quilte-weekend på Savalen 15.-17.april 2016 i samarbeid med Lappemor fra Tynset. ( se også om dette på TQL’s facebookside lagt ut av Heidi B. Dette er en weekend med quilting og utveksling av ideer og erfaringer, mye god mat, spa og velvære……

«Abby’s tekstiler» og «Quiltegården» hadde begge butikker på møtet med mye fine varer.Neste gang er det årsmøte. Valgkomiteen er ferdig med sitt arbeid. Innstillingen blir presentert på årsmøtet 3.februar.


Ingen kommentarer: