org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

4. mars 2016

Medlemsmøte 02.03.2016

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 2.mars 2016
kl. 19:00 - 21:30 i Siemens-kantina, Bratsbergveien 5


Det møtte 67 medlemmer og 5 gjester. Hovedoppgaven på møtet var å pakke poser til NQL’s årsmøte på Scandic Lerkendal 11.-13. mars.
I alt 466 pakker ble laget med stor entusiasme. Heidi Bolgnes informerte om planer for årsmøtet.

Vigdis Iversen foreslo at TQL engasjerer seg i 17.mai-toget i Trondheim sentrum. Det var liten respons på dette, slik at det ble bestemt at vi ikke engasjerer oss i år.

Etter kaffepausen ble det ”Show and tell” med tema ”Mitt vanskeligste prosjekt”. Det ble vist frem mange flotte arbeider.
Hovedgevinsten på årsmøtet ble også fremvist. Lukkekanten ble ferdig i løpet av møtet.
Kirsti Evjen fortalte om TQL sitt engasjement på årsmøtet. Hun oppfordret flere til å levere produkter til utstillingen på Scandic Lerkendal. Det kan leveres mellom kl 15 – 17 torsdag 10.03. på hotellet.

Solfrid Dahlseng oppfordret til å fremlegge produkter på bordene slik at det som blir vist frem under Show and tell kan studeres av de som ønsker. Hun fortalte også at en gruppe er etablert for å jobbe med kunstnerisk lappeteknikk, og inviterte flere til å melde seg på.

Kirsti Evjen fortalte at på oktobermøtet kommer Bettina Andersen.
Hun har gitt ut ny bok, og har egne hjemmesider
www.bettinaandersen.dk   
Styret har videre planlagt at vi i forbindelse med Sydamens hjørne skal få demonstrert ulike typer linjaler, en hver gang.

Møtet ble avsluttet med åresalg og trekning av gevinster. Anne Mette Snustad fikk en gevinst for sitt store, flotte sengeteppe.
                        
Ingen kommentarer: