org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

3. juni 2016

Referat fra sommeravslutning i Trondheim Quiltelag
onsdag 1. juni 2016
på Bårdshaug Herregård i Orkdal


Sommeravslutningen var samtidig feiring av 25-årsjubileet i Trondheim Quiltelag. Det var satt opp to busser fra Siemens, og etter noe forsinkelse, var damene på tur til Orkdal for å markere jubileet. Det møtte 71 medlemmer til omvisning og middag. 


Vi ble delt i to grupper og fikk omvisning i residensen som var hjemmet til Christian Thams og hans familie. Gunnar Lysholm fortalte ivrig om historien til stedet.  Baronessens rom...

Kongerommet og badet i kjelleren..

Så gikk vi til bords og fikk servert en nydelig  treretters middag ”Baronesse de Spenglers meny” – oppkalt etter Thams andre hustru Elénore.
- Lakseconfite med syltede grønnsaker og rømme
- Langtidsstekt flatbiff av hjort med aspargesbønner og selleripuré
- Baronessens fløteiskrem med peppermynte og rom
  Middagen... Desserten var så god at fotografen rakk ikke å ta bilde...

Leder av TQL Kirsti Evjen holdt jubileumstale og fortalte den interessante historien til laget siden det første møtet hjemme hos Elin Gjølme Haugen i 1991.
Talen vil bli lagt ut på bloggen som eget dokument.

Etter middag var det ”Vis og fortell”, og flotte produkter ble fremvist.Så var det loddsalg med mange gevinster som butikkene i Trøndelag hadde levert.
Kvelden ble avsluttet i god stemning, og det var enighet om at dette var en hyggelig markering av 25-årsjubileet.  var en hyggelig markering av 25mning, og det var enighet om at dette var en hyggelig markering av 25 25-årdnge gitt. s, og ette

2. juni 2016
Eva Østerås
(referent)


                        

Ingen kommentarer: