org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

9. september 2016

Medlemsmøte i TQL 7. sept 2016

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 7. September 2016
i kantina på Siemens, Bratsbergvegen 5, Trondheim

Kirsti Evjen ønsket velkommen. Det møtte 66 personer, en ny medlem ble innmeldt, og ble ønsket velkommen til TQL.

Utvidet vis og fortell
Siw Mikkelsen presenterte en ny designer som bor i Trondheim:
Hilde Anita Hopen. Hun har tegnet og sydd nydelige juletepper som hun hadde med; ett med ”Det lyser i stille grender” og et rundt juletreteppe med ”Glade jul”. Ann Mari Duffy fortalte om 15-årsjubileum i SakseQuilten, som skal markeres med en jubileumsutstilling på Vikhammer (Ytre Malvik Samfunnshus) 22.og 23. oktober kl 11:00 – 16:00.
Videre fortalte hun at det etableres en gruppe som er mer enn vanlig interessert i gamle tepper og gamle stoffer. Hun og Sølvi Eriksen arrangerer første møte 16. november kl 19:00 – 21:30 i Quiltegården.
Alle interesserte er velkommen.

Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilt viste flotte tepper og julekalendre, puter og andre produkter. Hun sa også at det vil komme en del nye mønstre i neste nummer av ukebladet Familien. Mange medlemmer viste frem produkter de hadde laget i sommer. Det var usedvanlig mange flotte ulike arbeider, noe som viser at TQL har mange dyktige quiltere.

Månedens tema var ”Vinter”, og det ble vist fine kalenderbilder og tepper med vintermotiv. 


Vi takker for gode kaker og hyggelig vertskap på møtet. Tre butikker hadde mye utvalg av flotte produkter, noe mange medlemmer viste de satte pris på.


Eva Østerås/Referent.     

Ingen kommentarer: