org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

12. mars 2018

Referat fra medlemsmøte i TQL

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 7. mars 2018
 i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5


Leder Elin Gjølme Haugen ønsket velkommen til medlemsmøte. Det møtte 80 medlemmer og en gjest. Alle var invitert til komme med et uferdig produkt. Møtet var et symøte hvor man kunne få hjelp til å komme videre. Mange benyttet anledningen til å ta med seg en UFO. Det ble gitt anledning til å vise hva man holdt på med, og også anledning til å spørre andre om hjelp. Sølvi Alfnes viste hvordan man bruker ”Borders made easy”. De som viste frem en UFO og tar med det ferdige produktet på junimøtet, vil bli premiert med en gratis åre.

Tema for show & tell var   ”Vinter / frost”.
De som viste frem et produkt innen månedens tema, fikk en åre.

Ann Sætnan gav et flott teppe til teppeaksjonen.

Elin informerte om aktivitetsplanen fremover.
- På aprilmøtet er tema redesign, og vi har invitert en studentgruppe som er interessert i dette. Vi venter mange gjester, da det også er satt opp en buss fra Oppdal. Derfor ble det oppfordret til å melde seg som kakebakere og verter.

- Sommerfesten første onsdag i juni blir på Lian.
- Det planlegges kurshelg 9. – 11. november 2018

Som vanlig var det åresalg og kaffe/te med kaker og frukt. Både Abbys Tekstiler og Quiltegården var på møtet med butikk. Gevinstene var denne gangen levert av Quiltegården. Elin avsluttet møtet med å takke alle bidragsytere for innsatsen og oppmøtet.


Eva Østerås (sekretær)
Trondheim, 11. mars  2018.
                 


Ingen kommentarer: