org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

1. mai 2018

Invitasjon til sommeravslutning i TQL

Velkommen til sommeravslutning
i Trondheim Quiltelag på Lian restaurant, onsdag 6.juni 

Vi har gleden å invitere alle medlemmer i TQL til sommeravslutning onsdag 6. juni 2018 kl 18:00 på Lian restaurant, Lianvegen 36. 
På grunn av matserveringen trenger vi påmelding innen 15. mai.

Påmeldingen skjer slik:
Du får en mail fra Styreweb med invitasjon til sommeravslutningen, og du blir bedt om å svare ja eller nei på om du kommer eller ikke.
De som svarer ja, vil få tilsendt en faktura på kr 250,-
Denne må betales senest 25. mai, og når det er gjort, er du påmeldt. Gjester er også velkomne, men de vil jo ikke få noen mail, så du kan melde på en venn, og du får en faktura på kr 500,- for gjester.

Servering:
Sommeravslutningen starter utendørs i Matveien ute på tunet. I lavvoen blir det  servert en aperitif med lokale smaker av kortreiste delikatesser.
Etterpå går vi til bords i resturanten hvor det er en sommerbuffet, og hver enkelt forsyner seg selv. Drikke til middagen er ikke inkludert i prisen, og hver enkelt må selv bestille dette.  
Les mer om Lian restaurant på www.lianrestaurant.no
Program:
Styret er verter denne kvelden. Det blir musikalsk underholdning, og det blir loddsalg med masse gevinster. Butikkene er ikke med, så Siw og Abby kan kose seg sammen med alle andre  medlemmer denne gangen.

Tema for ”vis og fortell” er UFO-er fra marsmøtet. De som viser et ferdig produkt av en UFO som ble vist på marsmøtet, får 5 lodd.
Etterpå er det åpent for å vise andre syprodukter. Ta gjerne med det du holder på med nå.

Reise: Vi anbefaler å ta trikken til Lian. Den går hvert kvarter og tar 20 minutter fra St Olavs gate (kl 17:15, 17:30 etc). Du betaler med billett på samme måte som på bussen, og du kan bruke overgangsbillett.  

Vi håper at mange tar seg tid til å bli med. Husk navneskiltet!

HJERTELIG VELKOMMEN!

                                
Hold deg oppdatert om Trondheim QuiltelagIngen kommentarer: