org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

11. januar 2019

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag 9. januar 2019


Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 9. januar 2019
i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5.

Leder Elin Gjølme Haugen ønsket 99 medlemmer (3 nye!) og 5 gjester velkommen til nytt quilteår, og gjennomgikk de ønskene som medlemmene har fremlagt for året 2019. Det er noen forhold som vil bli endret på bakgrunn av disse svarene; for eksempel kan alle nå ta med seg noe de vil gi bort eller selge av stoff eller quilteutstyr og legge på et bord i rommet. Hvis noen mangler et stoff, er dette også noe man kan etterlyse på et quiltemøte.
Mange ønsker seg symøter i tillegg til de vanlige medlemsmøtene. Styret vil foreslå to symøter i 2019 og legge inn rom for dette i budsjettet. Forutsetningen er at det blir arrangert i et annet lokale enn på Siemens.  Sygrupper og øvrige medlemmer ble oppfordret til å si fra hvis man vet om et lokale eller kan tenke seg å ta ansvar for et symøte. Øvrige ønsker vil bli vurdert av nytt styre etter årsmøtet i februar.


Kveldens foredragsholder var Hanne-Kristine Ludvigsen som fortalte om sitt quilteliv. Hun lærte mye av sin bestemor, og etter hvert av mange ulike quiltere i ulike livsfaser. Hun hadde med seg veldig mange flotte produkter, både ferdige og uferdige. Det var svært inspirerende å se et av våre egne medlemmer vise og fortelle om så mye flott quiltearbeid.Tema for show & tell var ”Vinter ” og  det ble vist frem noen flotte arbeider.
I tillegg var det også andre produkter med andre tema.
Anita Skjellanger oppfordret til å sy for teppeaksjonen. Man vil få vatt og bakstykkestoff. Det eneste man trenger å kjøpe selv, er tråden. 

Som vanlig var det åresalg, og kake- og vertsliste for 2019 ble sendt rundt. Gevinstene var fra Abbys tekstiler, og i tillegg kom det fem ekstra gevinster fra ”Kreative sting”. 
Møtet ble avsluttet med at Elin takket alle bidragsytere for innsatsen.  
 
Eva Østerås (sekretær)
Trondheim, 10.januar 2019. 
                 


Ingen kommentarer: