26. september 2024

Referat styremøte 23.09.2024

 

Referat styremøte 23.09.24

Alle tilstede unntatt Anne Mette Snustad

 

Sak 1: Medlemsmøte onsdag 2.oktober 2024

Vi gikk gjennom programmet for møtet og fordelte oppgavene. Hege tar kontakt med Hilde Aanerud Krohg for avklaring i forbindelse med hennes foredrag. «Nye quiltegleder inspirert av reiser og med litt broderi».

Anne Mette tar sydamens hjørne, da Wenche Gullstein Rian har meldt forfall på oktobermøtet. Hun tar sydamens hjørne på maimøtet.

Gevinster fra Quiltegården.

Vis og fortell: Tilda-design. (Tilda 25 årsjubileum 2024)

Vi møtes 17.30 på Siemens for å rydde på lageret og for å ta med utstyr til kurshelga. Vi vil også se om vi kan finne fanen til laget for å ha den klar til NQF`s årsmøte på Lerkendal i mars 2025.

Sak 2: TQL kurshelg 25.-27.oktober 2024

Vi diskuterte litt rundt lite påmelding på kursene våre. Hva skal til for at medlemmene våre melder seg på? Mange ønsker seg kurs. Det er vanskelig å finne lokaler som er tilpasset våre ønsker. Vi får ikke lenger leid klasserom på skoler vi har brukt før. Er det for langt å kjøre til Brattsberg som var den eneste skolen vi kunne få lokaler.

Lite påmelding til foredraget til Daisy på Huseby ungdomskole på fredags kveld også.

Vi fordelte oppgaver i forkant av kurshelga.

Vi avlyser Collagekurset til Kari Renolen og har to dager med strimmelteknikk med henne i stedet.

Vi utvider påmeldingsfristen til 6.oktober for å se om vi får flere påmeldinger og dermed unngår å gå med for stort underskudd.

Vi gir også tilbudet til andre enn medlemmene.

Sak 3: Rekruttering

Tre nybegynnerkurs er gjennomført og det siste skal holdes lørdag 5.oktober 2024.09.24.

Vi har fått støtte fra NQF og Trondheim kommune. Vi må rapportere og levere regnskap etter endt kurs. Hege leverer rapport og Siv Anita ordner med utgifter og kvitteringer.

 

Sak 4: Norsk quiltetreff 2025

TQL syr lotteriquilt til treffet. Hege lager blokkskisse og sender info til medlemmene i september. Innlevering av blokker på oktobermøtet og på kurshelga i oktober.

 

Sak 5: Økonomi DUGNAD Toalettmapper

Vi har fått 10.000 kr fra kommunen og vi venter på svar på en søknad. Vi har fått mange toalettmapper for damer og barn, men få mapper for herrer.

 

Sak 6: Økonomi

Vi følger budsjett og alle avgjørelser i forbindelse med kurshelg blir fulgt opp for å minske underskudd.

 

Eventuelt:

Første onsdag i mars 2025 er i vinterferien. Derfor flytter vi marsmøtet til 12. mars. Dette er avtalt med Siemensdamene.

Oppdatering av høst/vårplan.

Sydamens hjørne i januar: Hege Løkken Hansen med temperaturrosetter.

Referat: Marte

 


Ingen kommentarer: