9. desember 2018

Juleavslutning i TQL 05.12.18

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 5. desember 2018
i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5.

Leder Elin Gjølme Haugen ønsket velkommen til juleavslutningen.
De fremmøtte 57 medlemmene ble møtt av dempet julemusikk, gløgg, krydderkaker og pepperkaker.
Elin viste i sydamens hjørne hvordan hun hadde sydd om en gammel quiltet juleduk til en rekke julestrømper. 

Etterpå ble det inndeling i 6 grupper som ble presentert for en quiltequiz med spørsmål fra quilteaktiviteter siste år. Gruppen som vant svarte nesten alt riktig, og de fikk en liten premie på deling.
I tillegg ble det gitt spørsmål om medlemmenes ønsker for TQL i 2019.
Styret vil følge opp svarene som ble innlevert. Disse spørsmålene vil også bli utsendt på mail til alle medlemmer, slik at de som ønsker det vil få en mulighet til å svare. 
Tema for show & tell var ”Julegaver i siste liten ” og  det ble vist frem mange gode tips. I tillegg fikk vi se andre flotte produkter.
Marte gav bort en del quiltemaler. 



TQL har fått en henvendelse fra geriatrisk avdeling på St Olavs Hospital med spørsmål om quiltelaget kan bidra med å sy et nytt mors-teppe til avdelingen (et teppe de legger over døde pasienter). Det må ha målene 150 X 245 cm. I tillegg ønsker de en duk til nattbordet. TQL kan etter nærmere avtale dekke kostnader for quiltingen. Sykehusets budsjett er 4000 kr. Medlemmene ble bedt om å tenke på dette til over jul. 

Som vanlig var det åresalg, og kake- og vertsliste for 2019 ble sendt rundt. Det er flott at medlemmene stiller opp på rundgang for å bidra til trivelige møter. Styremedlemmene ble takket for sin innsats i året som gikk, og til slutt ble møtet avsluttet med at Elin takket øvrige bidragsytere for innsatsen og ønsket alle en riktig god jul. 
 

NB! NESTE MØTE BLIR ONSDAG 9. JANUAR!

Eva Østerås (sekretær)
Trondheim, 10. desember 2018. 
                 

Ingen kommentarer: