9. mai 2022

Referat fra medlemsmøte 4.mai 2022

 

Referat medlemsmøte TQL 4.mai 2022

 

Det var 75 medlemmer og ingen gjester som møttes på Siemens.

Det var god stemning og praten gikk livlig.

Tema for kvelden «Sy mens du kan» med Anne -Donia Hafskjold var veldig interessant. Hun fortalte hvordan hun hadde startet sin interesse for quilting. Hun bruker bare tradisjonelle blokker og setter sammen mønster selv. Hun både syr og quilter for hånd.  Anne-Donia hadde et hjertesukk på slutten av foredraget. Hun mener at vi bør bli mer inkluderende og ta vare på hverandre i TQL. 

Styret vil ta tak i dette. 

Jubileumskomiteen hadde laget utstilling av de flotte bidragene som hadde kommet inn til konkurransen. I Kategori 1 løpere i valgfri teknikk var det 9 bidrag. Kategori 2 miniatyr håndsøm var det 6 bidrag. Kategori 3 vesker, valgfri teknikk var det 9 bidrag.


Medlemmene fikk utdelt stemmeseddel ved inngangen og alle stemte på sine favoritter i de tre kategoriene. Mange syntes det var vanskelig å bestemme seg. Premiering blir kunngjort på Jubileumsfesten 1.juni. Alle bidragene blir levert tilbake på festen til de som er der og resten blir levert etter avtale. Bussen går fra Siemens kl. 17.00 og returnerer dit om kvelden.

Mai var tema på vis og fortell og her var køen lang for å vise fram produktene i maifarger!

 
Det var mange som hadde sydd andre ting som de viste fram, fra de minste pungene til de største teppene. Veldig mye flott å se.


Quiltegården var tilstede med nydelige stoffer og mønstre. Inger Marie Ekkerhaugen og Sølvi Mariann Eriksen stilte opp som gode hjelpere for Siw i denne tunge tida. Etter ønske fra Siw vil vi gi inntekten av loddsalget på septembermøte til Kreftforeningen.

 

Åresalg med mange fine gevinster fra Abbys Tekstiler.

Kaffe, kaker og frukt ble servert. Takk til Grete Sommervold Ståhl, Anne-Mari Lein, Ella Sandvik, Anne- Donia, Ingeborg Opheim Anderssen og May Kristensen for nydelige kaker.

Takk til Ruth Krangsås og Unn Marit Forbregd som gjør det mulig for oss å være på Siemens.

Verter for kvelden var Sølvi Alfnes og Gudrun Bjugn.

Neste møte: Jubileumsfest 1.juni for påmeldte medlemmer

 

Referent Marte

Bilder May

 

Ingen kommentarer: