8. januar 2023

 

Referat fra medlemsmøte 4.januar 2023

72 medlemmer og en gjest tok turen til Siemens og årets første møte i quiltelaget.

Butikken Klar, ferdig – sy! fortalte om butikkens historie, om ulike tråder, nåler og trykkføtter. Helen og Solveig var virkelig engasjert i faget sitt og kom med flere nyttige tips til oss quiltere. De fortalte om forskjellige Janome symaskiner og overlockmaskiner. Etter foredraget viste de fram de forskjellige produktene de hadde med seg og vi kunne se nærmere på alt de hadde med seg.
Torsdag 12.januar kl. 17.00 åpner de butikken for oss for å vise fram den nye langarmmaskina de har fått i butikken. Medlemmene får 10 % på det de kjøper denne dagen. Dette gjelder også symaskiner.

Det kom inn 5 toalettmapper til barn og en toalettmappe med innhold til dame. Styret oppfordrer alle til å sy flere toalettmapper eller gi et bidrag til innhold i mappene. Vipps til Trondheim quiltelag 71244 og merk toalettmapper på bidraget. I løpet av kvelden kom det inn 900 kr noe som gir innhold til 6 barnetoalettmapper.

Toalettmapper kan også leveres på februarmøtet. Takk til Eva Østerås som koordinerer dette arbeidet.

Det ble levert inn 68 tepper til teppeaksjonen i 2022. Det var 22 flere enn året før. Takk til Anita Skjellanger som koordinator.

1.februar har vi årsmøte. De som har saker til møte som de ønsker å ta opp må sende de til styret innen 8. januar. Sakspapirene sendes ut 14. januar.

Vi utfordrer medlemmene våre til å finne fram sine gamle uferdige produkter (UFO) og bestemme seg for å gjøre noen av disse ferdig til septembermøte. Medlemmene som vil være med på dette melder seg på ved å vise fram og fortelle litt om produktet og hva som skal gjøres. De betaler kr 20 for hvert påmeldte produkt i UFO-lotteriet. Pengene fra UFO lotteriet går direkte til premier i egen utlodning.

Kveldens vis og fortell hadde tema fugler og det ble vist fram mye fint. Medlemmene hadde også mange andre fine produkter å vise fram.
Quiltegården fikk dessverre ikke til å komme på dette møtet.

Kveldens gevinster var fra Abbys tekstiler.

Takk til de som hadde med kaker og fruktfat: Hanne Øvrevoll, Ragnhild Aukan, Sissel Borgh Svange, Inger Lise Ude og Liv Ranum.

Takk til Ruth Krangsås og Unn Marit Forbregd som gjør det mulig for oss å være på Siemens.

Takk til vertene: Elin Damman og Eva Aagesen.

Referent: Marte

Ingen kommentarer: