24. november 2023

Referat styremøte 20.11.23

Alle tilstede unntatt Brit Hermstad

Sak 1: Desembermøte

Vi gikk gjennom og fordelte oppgaver for julemøtet.

Vi trenger 2 stykker til å bake krydderkake i tillegg til en glutenfri. Vi trenger også 2 verter.

Sak 2: Kurshelg evaluering

Vi må finne nye lokaler til foredrag/kurs. Ønskelig at samme lokaler kan brukes til foredrag og kurs. Kursavgift 650 kroner for 6 timers kurs er greit så lenge vi har gratis lokaler.

Vi må tilpasse kurs til etterspørsel. Kanskje ikke så mange kurs, vurdere todagerskurs. Fortsettte med syrom, eventuelt mulig å melde seg på to dager. Kursinnhold er avhengig av hvilke kursholdere vi får tak i. Mulig å spørre eventuelle foredragsholdere som kommer på vårhalvåret om de kan holde kurs til høsten sammen med Daisy Aschehoug. Lunsj og kaker var ok. Fint med kaffetralle. 

Sak 3: Fordeling av støtte til NQF Årsmøte

Under regnskapsfil og honnorarer står det at det er 6000 kroner i budsjettet. 3 i styret kan få 2000 kroner hver.

Hege sjekker om det er eget årsmøtevedtak på dette og om hvor lenge støtten har vært på 6000 kroner. Bør denne budsjettposten økes? Det er viktig å få flere i styret til å delta på årsmøtet i NQF.

Sak 4: Samarbeid med Trondheim bibliotek

Vi ser på dette samarbeidet som et rekrutteringstiltak. Det skal være gjenbrukstema. Handlenett med applikasjon, mugrug, dongrigrytekluter eller lignende.

Kurskveldene er på 3 timer og det må være mulig å gjennomføre et produkt på den tiden. Vi trenger 2 frivillige kursledere til hver kveld, 18.januar, 8.februar og 29.februar.

Vi tar dette opp til diskusjon rundt bordene og spør om forslag til produkt og kursledere som kan bidra frivillig.

Sak 5 :Vårplan

Vi gikk gjennom planen for våren. Planen skal være ferdig og vil bli presentert på møtet i desember. Den blir lagt på bloggen etter desembermøtet.

Sak 6: Forespørsel fra Trondheim frivillighetssentral

Vi har fått e-post om vi ønsker å stå på oppført på Foreningsportalen i Trondheim.

Vi ønsker å stå oppført her og Kirsten ordner dette.

 Eventuelt:

Forespørsel fra Sissel Borgh Svange om innkjøp av vatt til teppeaksjonen og kroner 2000 til dekking av utgifter til bakstykker på tepper til teppeaksjonen.

Sissel gir også gavekort på kroner 500 (til bruk til quilteoppdrag hos henne) til loddsalget på julemøtet, som takk for mange oppdrag.

Referent Marte

 

Ingen kommentarer: