org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

4. januar 2018

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag
onsdag 3. januar 2018
i Siemens-kantina, Bratsbergvegen 5

Leder Elin Gjølme Haugen ønsket alle velkommen til årets første medlemsmøte. Det møtte 96 medlemmer, og i tillegg 3 gjester og et nytt medlem som ble ønsket spesielt velkommen.  


Anne Mette Snustad fortalte om sitt mangeårige håndarbeidsliv. Hun er medlem i TQL og SakseQuilten, og har en enorm produksjon av ulike quilter. Hun hadde med seg mange fargeglade tepper i ulike størrelser, løpere, Tilda-produkter, vesker og mange andre ulike arbeider. Hun viste også frem noen bøker som har gitt henne inspirasjon. Anne Mette liker å designe sine egne modeller, men tar gjerne ideer fra bøker eller kurs som hun endrer på. Det ble anledning til å se nærmere på hennes
fargerike arbeider etter foredraget.


Etterpå ble det show and tell med månedens tema ”Eksempel på bruk av stichery”. Ekstra mange flotte produkter ble vist. Etterpå ble det som vanlig vist andre produkter. 
Elin minnet om den lukkede filmfremvisningen av komedien ”Rett Vest” på Prinsen kino onsdag 10. januar kl 19:00. Link til bestilling av billetter er lagt ut på TQLs facebookside, Etter filmen kan de som vil, samles på ”Almas Restaurant og Bar” for en kopp kaffe eller et glass vin og en sosial prat. Ut fra interessen på møtet, bestiller Elin bord til 30 personer.

Neste møte i TQL er årsmøtet, og valgkomiteen er i arbeid for å forberede valg av styre etc. for kommende år.


Møtet ble avsluttet med åresalg og trekning av mange gevinster.
Elin takket alle bidragsytere for innsatsen og oppmøtet.


Eva Østerås (sekretær)
Trondheim
4. januar 2018.                  

Ingen kommentarer: