org.nr 988 756 237 og mottaker av Grasrotandel fra Norsk Tipping

Ros/Ris og ønsker sendes til post@trondheimquiltelag.no

9. september 2019

Referat fra medlemsmøte TQL 04.09.19.

Referat fra medlemsmøte i Trondheim Quiltelag onsdag 4. september
i Siemens-kantinen i Bratsbergveien 5.

Eva Østerås ønsket velkommen til septembermøtet i TQL, vårt første møte etter sommerferien.
Hun introduserte vår gjesteforedragsholder. Det møtte 102 medlemmer, ingen betalende gjester.

Vår hovedgjest var Kirsti Hovland. Hun hadde med seg mange flotte bilder og fortalte om sine ideer, fremgangsmåter og arbeidsprosesser, bilder av konstruksjon av 3D quilts, bilder av farging av stoffer og prossessen av å lage prints med glassplater og maling. Alt ble vist på storskjerm så alle fikk se. Hun hadde med løpere, bilder og tepper, utrolig spennende og flotte fargespill. Hun hadde også med bøker og kort for salg.VIS OG FORTELL
tema: ”Hva sydde du i sommer”.
Det ble vist mange flotte produkter, både tepper, løpere, vesker og duker.
Teppeaksjonen ved Anita Skjellanger viste mange tepper som skal gis bort.


Eva Østerås viste bilder og informerte om kurshelgen lørdag 9. og søndag 10. november 2019. Hun viste bilder og informerte om hvert enkelt av de 6 kursene, og Hilde Anita Hopen gikk igjennom "Hvordan melde seg på" på storskjerm. Kursene går på KA-senteret på Lade, og alle kurs starter kl 10:00, og de varer i 6 timer. En kursdag koster 650 kr for medlemmene, og betalingsfrist er 25. sept. Det er førstemann til mølla mht påmelding. Hvis det er ledige plasser 3. oktober så kan ikke-medlemmer delta, men de må betale 800 kr, da TQL først og fremst vi sponse egne medlemmer. Bilder og informasjon om kursene legges på FB, og alle medlemmer vil få invitasjon på mail.

Kvelden ble avsluttet med åresalg og trekning av flotte gevinster fra Siw fra Quiltegården. Det ble også levert en gevinst fra Anita Skjellanger (vår batikk - ambassadør), og en fra LekaQuilt. Siw fra Quiltegården leverte en flott stor stoffpakke med julestoffer som hovedpremie.

Vi takker kakebakere Magnhild Johanne Sandvei, Gunhild Ranum, Ella Sandvik, Elin Damman og Beate Asheim.
Vi takker verter Anne Karin Sjaastad Ragnhild Aukan.

Håper alle hadde en hyggelig kveld.
med vennlig hilsen styret.

Ingen kommentarer: