7. november 2022

Referat medlemsmøte 2.november 2022

 

 

84 medlemmer og 1 gjest møttes på Siemens og mange hadde på seg navneskilt. Kveldens gjest meldte seg inn laget.

Etter litt trøbbel med digitalt utstyr kunne vi gi ordet til kveldens foredragsholder.

Kari Steihaug holdt et spennende foredrag om tråd, garn og tekstiler. Hun tar utgangspunkt i ufullendte arbeider og historiene rundt arbeidene. Mange kjente seg igjen i dette med å ha påbegynte produkter som ikke er ferdig. Kari Steihaug har for tiden utstilling på Dropsfabrikken, hvor flere av medlemmene skal møtes for å se på hennes utstilling. Hun fortalte om sitt liv som kunstner, hvordan hun jobber og om bøkene hun har skrevet.

9.november kl 14.00 skal vi arrangere omvisning på Dropsfabrikken for å se på utstillingen til Kari Steihaug.Det kom inn veldig mange toalettmapper som vil bli gitt videre til krisesenteret i Trondheim. Noen mapper mangler innhold (tannkrem, tannbørste, hårsjampo, balsam, intimsåpe, deodorant)

Styret oppfordret til å vippse penger merket toalettmapper. Eva Østerås har hatt kontakt med krisesenteret og vil fortsette å være vår kontakt. Det er også behov for toalettmapper til barn.

 


Tema for kvelden var kuvertbrikker og det ble vist fram utrolig mange brikker. Vi fikk også høre historiene rundt dem. Det ble dessverre ikke tid til å vise fram andre produkter.
Leder orienterte om resultatet fra spørreundersøkelsen og kurshelga. Det er fortsatt noen ledige plasser, så ta kontakt!

Kveldens gevinster var fra Quiltegården.

Takk til Quiltegården og Siw som stiller med butikk til inspirasjon og glede for oss.

Takk til Ruth Krangsås og Unn Marit Forbregd som gjør det mulig for oss å ha det fine lokalet vi har på Siemens.

Takk til kakebakerne: Sølvi Eriksen, Wenche Øverland, Katrine Olsen og Heidi Mesteig.

Takk til vertene: Ingeborg Opheim Anderssen og May Kristensen.

Referent: Marte

Ingen kommentarer: